welkomBy Anke HaarDoodles
 

Een pup van Haardoodles.

Wat u van Haardoodles kan verwachten is een pup die in de eerste 7 weken van zijn/haar leven is omringd met veel liefde en aandacht, die gewend is om opgepakt en aangeraakt te worden en bekend is met de huiselijke geluiden van een gezin met drie kinderen.  Kleinschaligheid vinden wij hierbij erg belangrijk, het welzijn van de hond staat bij ons voorop!


Haardoodles is in het bezit van het certificaat ''Besluit Houders van Dieren - Hond en Kat'', wij voldoen daarmee aan de Nederlandse wetgeving (wet dieren) omtrent dierenwelzijn, vakbekwaamheid en huisvesting.

De pup voldoet aan de strenge regels van de Wala, dat wil zeggen geteste  en goedgekeurde voorouders en ook de vader- en moederhond hebben alle vereiste onderzoeken positief doorstaan.
Daarbij geeft Haardoodles 2 jaar garantie op de gezondheid van de pup.


Een labradoodle van Haardoodles is bedoeld als gezelschapshond en mag niet worden gebruikt om mee te fokken.
Hiervoor wordt een contract opgesteld, waar onder andere in staat dat de labradoodle voor de leeftijd van 18 maanden gecastreerd of gesteriliseerd dient te worden.

Eens een Haardoodles labradoodle is altijd een Haardoodle ! Wij vinden het belangrijk te weten dat de pup goed terecht komt. Wij vragen daarom goed na te denken over de aanschaf van een pup. Een labradoodle vriendje brengt veel liefde en plezier, maar heeft ook liefde, aandacht en zorg nodig. Bovendien zijn ze niet graag langdurig alleen. Ook houden de kosten na de aanschaf van een pup niet op. Denk daarbij aan goede voeding, verzorgingsmaterialen, trimkosten, dierenartskosten, bench/mand, puppy trainingen, opvang tijdens de vakantie enzovoorts.

Heb je interesse in een prachtige pup van Ruby neem dan contact met ons op via het contactformulier.
De gezinnen die een puppy verwelkomen houden we dagelijks op de hoogte met filmpjes en foto's. Als de pups 4 weken oud zijn is er een eerste knuffelmoment, een dag waar een ieder naar uitkijkt. Hier nemen wij graag de tijd voor, daarom ontmoeten we alle gezinnen afzonderlijk van elkaar en niet in groepsverband.  Tevens geeft dit de gelegenheid tot het stellen van gerichte vragen.

Op het moment dat de pups naar huis gaan hebben ze hun eerste vaccinatie gekregen,  zijn ze gechipt,  getiterd op wormpjes en hebben ze  een Europees dieren paspoort.

Uiteraard staan wij altijd klaar voor advies en vragen. 

By Anke Haardoodles  ©2022

 

 

E-mailen
Info
Instagram